muie isteriei obediente - humanist @ roua.org :

muie isteriei obediente

Written by Romeo Anghelache no comments

nefumătorilor isterici (ăia și alea care sprijină legi din istericale): să vă fut în gură, adică MUIE; serios, nu sunteți demni nici măcar d'un dispreț existențial. emigrați măi căcaților într'un copârșeu întunecat cu cruce ca steag din nord și lăsați'mă să mor fără să vomit de două ori pe zi de scârba veștii că încă mișunați, voi și ăia de v'au puit și nu v'au aruncat la ghenă imediat.

dacă genele nu v'ajută să supraviețuiți în lumea asta, n'o să repare situația vreo lege, voi tot devreme și tot de boli din senin o să crăpați, pân'atunci luați muie apăsat de la hipopotami!!! să muriți în sunet de reclame la scutece, degrabă, de jigodie, cu volanu', sau roata, pe chept, cu pancreasu' plin de nanoparticule. să v'apuce infarctu' la coadă la Lidl. să vi se dea pașapoarte din hârtie reciclabilă să vi se piardă urma.

tot muie și nevertebratelor care'și fac cont pe alte bloguri (cu e-mail din .ru și .ua, wink wink) să planteze texte de ad-uri. să vi se usuce RNAu' când puneți deștu' pe tastatură, disperați ne-buni nici de boală la rinichi. muie vouă asemenea.

deçi: MUE!!! isteriei obedienților care'adună de'o existență doar în haită mică. blestemată vă fie jălnicia de toată pula.

Comments are closed.

Rss feed of the article's comments