boschet TV - humanist @ roua.org :

boschet TV

Written by Romeo Anghelache no comments

Pe 8 Octombrie, Rotaru (candidatu' stângii la prezidențiale) a fost invitat la DigiTV, pt. o oră. La vreo 5 minute după ce l'a invitat să vorbească, "realizatoarea" zice: numai puțin, să nu vă uitați gându', apoi: d-na Macovei a zis X despre dl. Iohannis care a zis Y despre Ponta care'a zis Z despre Udrea, vreo 10 minute; apoi întoarce capu' către invitat: dvs. ce părere aveți? apoi înc'o tură.

Măi boilor mă, cu TVu' vost cu tot.

Două zile mai târziu, adică azi, la 7PM la B1, aflu după 10 minute că era și Rotaru'n studio, pân'atunci grohăiau f'o doi. Mai era unu cu mucii bale, de stătea în fața unei carcase de Apple lipită de masă'n fața lui să pară dăștept. Cap la cap, Rotaru a avut, dintr'o oră, cam vreo 10 minute să zică ceva, și alea acoperite de "aide dom'ne, așa, și, păi cum o să faci, la canal, ai? fugi bă d'aci"; ziceai că ești la o bodegă pe la 2 dimineața. Alt canal TV cu boschetari.

La Antena3 nici măcar nu i'au pomenit numele încă (probabil careva încă calculează p'acolo cam câte calupuri publicitare se pot difuza dacă vine Rotaru). În schimb, o pomenesc pe Udrea, s'o țină minte omu' ivru/ebru.

O mai fi rămas vreun canal TV liber de boschetari în România? De ce nu v'adunați cu toții să faceți cât un p(r)ost?

Comments are closed.

Rss feed of the article's comments