Impostura intelectuala si frauda academica - humanist @ roua.org :

Impostura intelectuala si frauda academica

Written by Romeo Anghelache no comments

silviu lungu pe CriticAtac

Doamna Bazac, Cu bucurie tin sa anunt ca pe noi, publicul, nu ne intereseaza subiectul. Mediul universitar ii produce, ii promoveaza, ii numeste doctori, rectori, profesori si finalmente ni-i livreaza noua, opiniei publice, pe scena politica.

Cand ii vedeti in lumina reflectoarelor, voi, colegii intelectuali ai impostorilor, incepeti isteria listelor de semnaturi , crizele de ficat si de moralitate. Evident, inainte de asta va trebuie un imbold, va trebuie ca cineva sa faca treaba murdara a rascolirii prin arhive. Trebuie ca cineva bine intentionat sa va indrume putin revolta, sa va arate directia, tinta.

Noi, in politica, avem de-a face doar cu hoti, mai mult sau mai putin carismatici. Asa ca unul care si-a copiat teza de doctorat ne poate face cel mult sa zambim, dar nu sa ne revoltam. S-ar putea sa simtim totusi putina revolta. Revolta impotriva ipocriziei. Pentru voi a fost bun de rector, doctor etc, n-ati facut nici liste si nici proteste, nu v-ati facut curatenie in curte iar acum mizeria a dat pe dinafara.

Acum va oferiti sa faceti curat in societate. Thanks, but no thanks!

Comments are closed.

Rss feed of the article's comments